Tüm HABERLER
  • Coffee Talk - Sabri Korkmaz

In this Coffeetalk Sabri Korkmaz talked about his Work& Travel experience and gave prep students useful tips and some advice.

• Coffee Talk Wayne Trotman

In his joyful Coffeetalk Wayne Trotmen shared his experiences with students and talked about British culture.

• Workshop by Dr. David Fay

A Healthy Suspicion: Critical Media Lteracy in the Digital Age An inspiring workshop by Dr. David Fay

• Training by TESOL in Turkey.

Professional Development Unit joined a training provided by TESOL in Turkey.

• Workshop by Suzan Kotan

On 22th November Consultant Suzan Kotan shared  her inspiring ideas in her joyful workshop titled "How to start a lesson".

• Workshop by Lect. Aylin Doğan Fırat

Lecturer Aylin Doğan Fırat shared her tips on how to study Vocabulary

• TOEFL WORKSHOP

• TESOL IN TURKEY ROADSHOW

Tesol in Turkey team - Dr. Lect. Bahar Gün,  Lect. Funda Çetin and Lect. Haldun Kaya -  visited İKÇÜ School of Foreign languages and gave seminars on the framework and the future of CPD  Units.

• Honor Students

KUTAY ÇAM - BAYRAM ÇAĞRI DÖKME - YAŞAR ASU TABANLI - CAN EREN have earned great appreciation for their studies and received the certification of honor.

• DEADLINE LIVE PERFORMANCE II

A stunning performance by the project music band (DEADLINE) of School of Foreign Languages.     On Monday afternoon, our school band - DEADLINE - , along with their teachers, performed in Hekim Hacı Pasha Conference Hall. Congratulations to the band and their instructors on this fantastic performance.

• Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı

11-12 Mayıs tarihleri arasında Bandırma  19 Eylül Üniversitesinde Uluslararası Yabancı Dil Eğitiminde Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı (International Conference Quality Assurance and Accreditation in Foreign Language Education) düzenlendi. Bu etkinliğe İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunu temsilen Öğretim Görevlisi Didem Dağkıran katıldı.. Konferansta, YÖK düzeyinde son zamanlarda başta yabancı dil eğitimi olmak üzere, program düzeyinde kalite ve akreditasyon konularına yönelik çeşitli eğitim kurumlarından uzman personelin bir araya getirilmesi ile bilgi paylaşımı yapıldı.

• ELT Management in Action

Yüksekokulumuz Hazırlık Birimi Sorumlusu Öğr. Gör. Ezgi ÇETİN, 27-28 Nisan 2018 tarihinde Double Tree by Hilton Avanos-Kapadokya’da Pearson tarafından düzenlenen ELT Management in Action adlı çalıştaya katılmış ve üniversitelerde İngilizce yaz kursu açılmasına yönelik yapılan örnek olay incelemesi çalışmasında farklı üniversitelerden katılımcıların da yer aldığı grubuyla birlikte birincilik kazanmıştır.

• DEADLINE - LIVE PERFORMANCE

The project music band (DEADLINE) of School of Foreign Languages gave a magnificent concert on 9th of May in 2018 Spring Festivals of IKCU. Project members were Helin Melek DEMİR, Dilhan DUMAN, Özgür ÖZKAN, Burak KÖMPE and Ali KAPLAN from Prep. Classes who were supported by Lecturers Burak ÇAVUŞ and Didem DAĞKIRAN. We congratulate them for their great effort and performance and looking forward to more of their great performances.

• PDU Seminars in association with Anadolu University

Lecturers  Fatma Erdem, Kadir Özsoy and Figen Tezdiker  from Anadolu University gave seminars on the subjects listed below.     3 May 2018 PDU Practices 14:30 Fatma Erdem Spoken Error Correction 15:30 Kadir Özsoy Guided Discovery 16:30 Figen Tezdiker   4 May 2018 PDU practice outcomes 14:30 Fatma Erdem Writing Skills 15:30 Figen Tezdiker Using L1 Effectively 16:30 Kadir Özsoy

• Coffee Talks - Suzan Y. Bağırtlak

Lecturer Suzn Y. Bağırtlak gave a seminar for the  students who are to study at Faculty of Dentistry. She shared her experinences and gave tips about how to be successsful in their English medium program.

• YDY THEATRE

YDY Students performed in the plays written by Lect. Nida Fidanboy at School of Foreign Languages. Many thanks and congratulations to the lecturers and students for their amazing performances.

• Trivia Student Team

Trivia student team participated in the Intercollegiate quiz at Yaşar University

• A seminar by Burak Çavuş

Lecturer Burak Çavuş gave a very comprehensive and inspiring seminar on Technology and Autonomy

• A seminar by Nigel Ashley

Instructor Nigel Ashley (Dokuz Eylül University)  gave a fruitful seminar on speaking strategies.

• A Coffee Talk by Nigel Ashley

Instructor Nigel Ashley from Dokuz Eylül Üniversitesi shared his experiences and tips on speaking effectively in English

Toplam 26