ELT KONFERANS

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu “Öğretmenlik Alan Araştırmaları” konferansı 24 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirildi. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Galip AKHAN’ın açılışını yaparak onurlandırdığı konferansa Ege Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Yaşar Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Şifa Üniversitesi, Hava Harp Okulu ve TÖMER’den geniş bir katılım oldu. Yüksekokul müdürü Yard. Doç. Dr. Aşkın Haluk YILDIRIM yapılan araştırmaların dil eğitimi açısından öneminin altını çizerek, hedeflerinin önümüzdeki yıllarda konferansı ulusal ve uluslararası arenaya taşımak olduğunu belirtti.

Konferansta Kâtip Çelebi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu müdürü Yard. Doç. Dr. Aşkın Haluk YILDIRIM, öğretmen eğitmeni Steve DARN ve yüksekokul öğretim elemanlarından Ezgi ÇETİN, Çiler İNAN, Sevil GÜLBAHAR, Vildan SAKARKAYA ve Kevser ÖZDEMİR’in 2013-2014 akademik yılında öğrencileriyle beraber yürüttükleri araştırmalar katılımcılarla paylaşılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Gün boyu devam eden konferansın sonunda Yüksekokul Öğretmen Geliştirme Birimi Sorumlusu Yard. Doç. Dr. Wayne TROTMAN öğretim elemanlarına alana yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek çalışmaların önümüzdeki akademik yıl içinde de devam edeceğini belirtti.