Okt. İskender GÜLBAHAR

Okt. İskender GÜLBAHAR; 1998 yılında Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği programında lisans eğitimini tamamladı. Muvazzaf Öğretmenlik sınavını kazanarak TSK ‘ da Öğretmen Subay olarak 1999 yılında göreve başladı. TSK bünyesinde tüm etkili öğretmenlik kurslarını tamamlayarak Işıklar Askeri Lisesinde İngilizce Öğretmeni ve Ölçme Değerlendirme sorumlusu olarak 9 yıl görev yaptı. Silahlı Kuvvetler bünyesinde Yurtdışı görev kapsamında ALPS (Advanced English Proficiency Skills)  kursunu 2004 yılında tamamladı. 2008-2012 yılları arasında Maltepe Askeri Lisesinde İngilizce Öğretmeni ve Ölçme Değerlendirme sorumlusu olarak 6 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılı Mart ayında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapmaya başladı. Uzmanlık alanları “Testing” ve “Görsel Medya Kullanarak Dil Eğitimi”

Okt. İskender GÜLBAHAR

İletişim: 0 232 329 35 35 (8009)

e-mail: iskender.gulbahar@ikc.edu.tr

Öğr. Gör. Suzan BAGIRTLAK

Öğretim Görevlisi Suzan BAGIRTLAK; 2006 yılında Anadolu Üniversitesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. Aynı yıl Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde Yüksek Lisans eğitimine başladı ve 2009 yılında bitirdi. 2015 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi, Eğitim Yönetimi ve Denetçiliği doktora programında eğitimine devam etmektedir.
2006-2008 yılları arasında Dumlupınar Üniversitesi, Yabancı Diller Bölümünde, 2008-2012 yılları arasında ise Yaşar Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce okutmanı olarak görev yaptı. Ağustos 2012 tarihinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde Öğretim Görevliliği kadrosuna atandı.

Öğr.Gör.Suzan BAGIRTLAK

İletişim: 0 232 329 35 35  (8023)
e-mail: suzan.yildirim@ikc.edu.tr